• Fruit Cleansing, Owocowy jogurt do demakijażu i mycia twarzy, 150 ml [nowość]

Brak towaru
24.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 12.9
Odbiór osobisty Nowy Targ 0
Odbiór osobisty Zaskale 0
InPost Paczkomaty 24/7 12.9
DHL Odbiór w punkcie 12.9
Kurier InPost 14.9
Kurier InPost (Pobranie) 17.9
Kurier GLS 18.5
Kurier GLS (Pobranie) 23.5
Dostępność Brak towaru
Zostaw telefon

Delikatna i kremowa emulsja, która idealnie usuwa makijaż oraz doskonale oczyszcza skórę twarzy. Sekret jogurtu stanowi receptura oparta na 100% naturalnych olejach z mango i marakui – wzbogaconych pozytywnym działaniem kwasu hialuronowego. Tak idealnie zbalansowana kompozycja sprawia, że:

  • Skutecznie pozbywa się wszelkich zanieczyszczeń - nie tylko po makijażu.
  • Skóra zyskuje dodatkową dawkę odżywienia, a przez to staje się widocznie gładsza, nawilżona i pełna blasku.
  • Pozostawia na jej powierzchni orzeźwiający zapach egzotycznych owoców, który działa odświeżająco i relaksująco.
  • Nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Nie narusza naturalnego pH.

Wskazania: dla każdego rodzaju skóry.

Czy to jest produkt dla Ciebie?

1. Jeżeli szukasz naturalnegoi delikatnego produktu do demakijażu i mycia twarzy
2. Chcesz wykonać demakijaż szybko i łatwo

Wybrałaś/eś idealny produkt dla siebie!

Składniki aktywne?

  • Olej z mango- działa przeciwzapalnie, zmiękcza skórę, regeneruje zniszczony naskórek i zapewnia natłuszczenie oraz nawilżenie.
  • Olej z marakuiwykazuje działanie przeciwzapalne i ujędrniające, łagodzi podrażnioną skórę twarzy.
  • Kwas hialuronowy- intensywnie nawilża.

Użyjesz go w 3 krokach:

  1. Nałóż na dłonie niewielką ilość jogurtu,
  2. Delikatnie wmasuj w skórę twarzy oraz powiek pamiętając o zamknięciu oczu,
  3. Zmyj przy użyciu ciepłej wody. W przypadku kontaktu z oczami natychmiast spłucz wodą.

Nie zapomnij zaaplikować ulubionego TONIKU po demakijażu!

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Zapisz się do NEWSLETTERA